Servicii

Transport persoane intern

Firma noastra detine un parc auto modern format din van-uri mercedes care asigura, la cerere, transportul intern de persoane.

Deplasarile se pot realiza atat in Bucuresti, cat si in intreaga tara, putand fi realizate chiar si tururi complete ale Romaniei.

Transportul intern de persoane il punem si la dispozitia agentiilor de turism, pentru siguranta si confortul turistilor.

Asadar, putem asigura transportul intern al turistilor in orice colt al Romaniei: la munte, pe Valea Prahovei , spre litoralul romanesc, in Delta Dunarii, in Bucovina sau Maramures.

Avand in vedere ca in tara noastra se practica si turismul de business, masinile noastre pot fi inchiriate si de oamenii de afaceri care necesita sa ajunga la diverse intalniri oficiale, sau de catre oamenii de afaceri straini care au nevoie de transport intern.

Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Craiova, Valea Prahovei, Sinaia, Predeal, Busteni, Brasov, Sibiu, Constanta, Mangalia, Neptun, Eforie Nord, Eforie Sud, Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara, Craiova, Galati, Braila, Oradea, Bacau, Arad, Sibiu, Targu Mures, Baia Mare, Buzau, Satu Mare, Botosani, Ramnicu Valcea, Suceava, Piatra Neamt, Drobeta-Turnu Severin, Focsani, Targu Jiu, Tulcea, Targoviste, Resita, Bistrita, Slatina, Hunedoara, Calarasi, Vaslui, GiurgiuBucuresti, Ploiesti, Craiova, Brasov, statiunile de pe Valea Prahovei, Buzau, Constanta, statiunile de pe litoralul romanesc, Tulcea, Galati, Braila, Iasi, Cluj-Napoca, Sibiu, Timisoara, Oradea, Hunedoara, Alba Iulia, Curtea de Arges